Denk en doe mee: Een klusbedrijf van en voor Dukenburgers

Ben jij handig en heb je soms wat tijd over? Of heb je thuis klusjes die maar blijven liggen omdat je niet weet hoe je ze aan moet pakken, of mis je simpelweg de middelen of het netwerk om ermee aan de slag te gaan? Wat als er een manier was om die klusjes op te knappen met hulp vanuit onze eigen gemeenschap?

Op woensdag 5 juni organiseren we een bijeenkomst om de mogelijkheden te verkennen voor een klusbedrijf in Dukenburg, vóór en dóór Dukenburgers. We geloven dat we samen, met de krachten gebundeld, iets moois kunnen opbouwen dat onze buurt nog sterker en socialer maakt.

Wat gaan we bespreken?
Wie wil er meedoen of heeft klusjes die gedaan moeten worden? Hoe zetten we dit op een efficiënte en plezierige manier op? Hoe kunnen we samenwerken met lokale ondernemers en initiatieven? 
Is er ruimte voor een vorm van tegemoetkoming, zoals een urenbank waarin gewerkte uren kunnen worden omgeruild voor hulp bij eigen klussen of bijvoorbeeld een etentje bij een van de huiskamerrestaurants?

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie volgt.
Je kunt je aanmelden via 
hallo@wijkmakerijdukenburg.nl
Of je nu handig bent of gewoon enthousiast, jouw inbreng is van harte welkom!

Datum: 14-05-2024


Wijkteam Dukenburg

Aangepast dd: 03-03-2024


Mocht u ook een interessant nieuwtje hebben voor onze website, dan kunt u deze via bewonersaldenhof@hotmail.com naar ons toesturen.